Skolstart

Skolstart151635,1

Med lite pirr i magen och fulla av förväntan var det äntligen dags att köra igång ett nytt och spännande läsår på Lilla svenska skolan. Kattis, skolans rektor, började med att hälsa alla varmt välkomna.

Skolstart151635,2

Alla elever, föräldrar och pedagoger presenterade sig för varandra i vår fina Sala, vår samlingssal som vi är så stolta över.

Skolstart151635,3

Både elever och pedagoger har längtat efter att få starta upp läsåret. Här lyssnar vi när Kattis berättar om massor av de spännande saker som vi kommer att få uppleva tillsammans i år.

Skolstart151635,4

En högtidlig tradition på skolan är att sjunga den thailändska nationalsången. Vi avslutar alltid våra Salansamlingar med detta, samtidigt som vi hedrar den thailändska flaggan.

Skolstart151635,5

En av många fördelar med vår skola är att man lär känna så många människor, i alla åldrar. Här umgås vi på ett självklart sätt med kompisar från olika klasser och från många olika platser i Sverige. På rasterna sjuder det av aktivitet och en av favoriterna är att spela UNO.

Skolstart151635,6

I Hajen har vi börjat med ett namnpussel. Varje elev får en pusselbit som de pryder med sitt namn och dessutom bilder av saker som beskriver just dem. Det är efter hand som fler Hajar ansluter vår klass, som pusselbitarna faller på plats. Det är alltså först i slutet av läsåret som det kommer att vara komplett.

Skolstart151635,7

Det har även varit spännande att få börja på förskolan i Thailand.

Skolstart151635,8

Oliver har just börjat i Snäckan och första klass. Här jobbar han koncentrerat med sin egen bokstav O.

Skolstart151635,9

Här sitter Hajarna och Snäckorna och äter lunch i vår skolmatsal. Det känns lyxigt och mysigt att gå på Mons restaurang varje dag.

, ,

Comments are closed.