Resa och boende

Flygbiljetter

Det kan vara bra att börja undersöka flygbiljetter i god tid. De finns många olika kategorier på flygbiljetter i olika prisklasser. Det finns olika sätt att köpa sina flygbiljetter på. Ett sätt är att använda sig någon av de resebyråer som finns på internet. Det lättaste är nog att använda sig av någon av prisjämförelsetjänsterna som t.ex. flygresor.se eller momondo.se. Föredrar man personlig service så kan man vända sig till sin lokala resebyrå eller någon annan resebyrå.

Innan man bokar flygbiljetter så är det viktigt att tänka på att det finns utrymme för inskrivnings- alt. inskolningssamtal. Samtliga elever och föräldrar ska ha ett sådant möte med läraren senast fredagen innan den vecka barnen börjar på Lilla Svenska Skolan.

Transfer till Koh Lanta

Något annat som kan vara bra att boka innan man åker hemifrån är transfer från den flygplats där man landar och till Koh Lanta. Det kan vara skönt att inte behöva tänka på detta efter en lång flygresa. Det finns flera företag på Koh Lanta som arrangerar detta.

Boende på Koh Lanta

Något som samtidigt behöver undersökas i tid är boendet. På Koh Lanta finns alla kategorier av boende att välja bland. Allt från billiga bamboo-bungalows från 8000 THB i månaden till stora, ganska lyxiga, hus för över 100 000 THB i månaden. De flesta bor i en bungalow eller rum på någon av de trevliga resorterna som finns på ön. Vi på Lilla Svenska Skolan har valt att inte boka boende åt våra familjer.

För boendefrågor kontakta:
www.slowdownlanta.se