Fotbollsinriktning

 

Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny fotbollsinriktning på Lilla Svenska Skolan till läsåret 2017/2018. Fotbollsinriktningen kommer att drivas i samarbete med English Soccer School International. Våra tränare är professionella tränare från England och är utbildade för att följa FA charter standard coaching methodology. (Läs mer på http://www.thefa.com/charterstandard) De är engelsktalande vilket erbjuder våra fotbollselever en unik chans att utveckla både sina fotbollsegenskaper så väl som engelska kunskaper.

Fotbollsträningen är en individuell spelarutbildning där träningen utgår från varje spelares individuella kunnande. Varje spelare tar tillsammans med vår tränare fram en individuell plan i början av träningsperioden. Denna plan ligger sedan till grund för spelarens träningsupplägg. Vi ser gärna att den individuella planen tas fram i samråd med spelarens tränare i Sverige.

Inom fotbollsinriktningen ingår två fotbollspass i veckan på vardera 75 minuter. Det går även att lägga till ytterligare ett pass som är mer inriktat mot fysträning. Samtliga träningspass ligger i direkt anslutning till skoltid.

Priset för två fotbollspass i veckan är 600 THB per vecka
Priset för två fotbollspass samt en extra träning med inriktning mot fysträning är 800 THB per vecka.

I priset ingår förutom träningen även träningskläder (strumpor, shorts och T-shirt), vattenflaska, individanpassad utvecklingsplan och videoanalyser.

Anmälan till fotbollsinriktningen görs i samband med ansökan till skolplatsen på Lilla Svenska Skolan. För mer informationen gällande fotbollsinriktningen kontakta skolans rektor, Henric Malmvall. Henric.malmvall@svenskaskolanlanta.se

fotboll