Fotbollsinriktning

 

Lilla Svenska Skolans populära fotbollsinriktning fortsätter även läsåret 2018/2019. Fotbollsinriktningen kommer även fortsättningvis att drivas i samarbete med English Soccer School International och tränare Tom Watkins.

Vår tränare är professionell tränare från England och är utbildade för att följa FA charter standard coaching methodology. (Läs mer på http://www.thefa.com/charterstandard) Han är engelsktalande, vilket erbjuder våra fotbollselever en unik chans att utveckla både sina fotbollsegenskaper och sina engelskkunskaper.

Fotbollsträningen är en individuell spelarutbildning där träningen utgår från varje spelares individuella kunnande. Varje spelare tar tillsammans med vår tränare Tom fram en individuell plan i början av träningsperioden. Denna plan ligger sedan till grund för spelarens träningsupplägg. Vi ser gärna att den individuella planen tas fram i samråd med spelarens tränare i Sverige.

Inom fotbollsinriktningen ingår två fotbollspass i veckan på vardera 75 minuter. Det går även att lägga till ytterligare ett pass som är mer inriktat mot fysträning. Samtliga träningspass ligger i direkt anslutning till skoltid.

Träningstider vårterminen 2018:

Måndag och tisdag kl.8.00-9.15 åk 6-9, fotboll på Tung Yee Peng Football Stadium

Onsdag kl.8.00-9.00, alla elever, fyspass på Klong Dao

Torsdag och fredag kl.8.00-9.15 åk 1-5, fotboll på Tung Yee Peng Football Stadium

Busstider för transport till och från träning.
Upphämtning:
7.25 Garden Hill
7.30 Lanta Sport resort
7.35 Malee Seaview
7.45 Slow Down
7.47 Southern Lanta

Återfärd: 
9.15 från Tung Yee Peng Football Stadium till skolorna

Priset för två fotbollspass i veckan är 600 THB per vecka
Priset för två fotbollspass samt en extra träning med inriktning mot fysträning är 800 THB per vecka.

I priset ingår förutom träningen även träningskläder (strumpor, shorts och T-shirt), vattenflaska, individanpassad utvecklingsplan och videoanalyser.

Anmälan till fotbollsinriktningen görs i samband med ansökan till skolplatsen på Lilla Svenska Skolan. För mer informationen gällande fotbollsinriktningen kontakta skolans rektor, Henric Malmvall. Henric.malmvall@svenskaskolanlanta.se

fotboll