Vecka 6 2007

Nu har vi avverkat drygt en vecka i februari och nästa vecka börjar sportloven i Sverige…… Trots att tiden går så rasande fort så tycker vi att vi har hunnit med en hel del den här veckan.

 

THAIBOXNING

I tisdags var 5-6:an och fick pröva på thaiboxning på Muay Thai Gym. Den här veckan är det 7-9:ans tur och så fortsätter vi med de andra klasserna…

 

SNÄCKMOBILER

Pernilla (Victors mamma) var hos oss i torsdags och visade 5-6:an hur man kan göra en snäckmobil. Det tar en hel del tid så fast dom kämpade väl så blev inte alla klara så nu får vi som är kvar visa vad vid går för så att salan är full av mobiler när Victor kommer tillbaks nästa år. Tack för hjälp och inspiration Pernilla!!!

 

BUDDISMEN

Veckans största händelse var tempelbesöket och all den information som vi fick under torsdagen. Att besöket på templet blev så oerhört givande har vi Anneli Block att tacka för – utan all din kunskap hade vi inte fått ut alls lika mycket av besöket. Och munken som verkade vara en helt underbar liten farbror. Nu har vi fått lära oss mycket om buddismen. Ett stort plus till alla elever som skötte sig exemplariskt.

Se bilder som Nadja Ekman tagit från besöket på bilder från skolan.

 

HA EN RIKTIGT BRA HELG OCH GLÖM INTE BORT ATT MAN KAN FIRA ALLA HJÄRTANS DAG ALLA DAGAR – DU VET SÄKERT NÅGON SOM SKULLE BLI GLAD OM DU UPPMÄRKSAMMADE JUST HONOM/HENNE PÅ NÅGOT SÄTT.

 

HELENA MED FLERA