Vecka 4 2007

SAMARBETSDAG

Fredagens samarbetsdag på stranden var väldigt lyckad – barnen var jätteduktiga och hjälptes åt på ett väldigt bra sätt. Det är ganska ”häftigt” att se barn ifrån förskoleklass – åk 9 jobba så bra tillsammans. Jag vill också framföra ett stort tack till de föräldrar som hjälpte till. Sådana här dagar kommer vi absolut att ha fler av i framtiden. Bilder från dagen tagna av Nadja Ekman – Emilia & Leonas mamma (tack så jätte mycket för detta Nadja), finns på våran numera uppfräschade hemsida.

 

SALADANSKOLAN

Under veckan som gick var jag och Hans Isaksson på den thailändska skolan i Saladan och diskuterade med några av lärarna hur ett utbyte mellan våra skolor skulle kunna se ut. Som start på vårt framtida samarbeta kommer vi att besöka skolan nu på måndag, åk 5-9 samlas på Lilla Svenska Skolan OBS! redan 8.15 OBS! för att sedan besöka skolan 8.30-9.30, åk 0-4 åker dit lite senare på förmiddagen 10.30-11.30.

 

Under onsdagen och torsdagen den här veckan kommer sedan också några av eleverna i 7-9 att åka till skolan för att ha engelska undervisning med barn 35 barn i åldrarna 7-8 år. Heja er!!!

 

EFTERLYSNING!

Finns det någon förälder som vill hjälpa till med gymnastiken – du kanske tycker att det är roligt med frisbee, fotboll, lekar, badminton, pingis eller något helt annat i så fall kan ni väl berätta det för någon av oss som jobbar på skolan.

 

KAFFE!

Tack för att ni var så många som kom på föräldrarmötet. Jag nämnde den här kvällen att jag skulle bjuda på kaffe på tisdag morgon och det kvarstår, så alla ni som vill dröja er kvar och småprata en stund får gärna göra det på tisdag efter att ni lämnat barnen.

 

Ha en bra helg önskar!

Helena & alla andra på och runt skolan.