Vecka 3 2007

Nu är det redan fredag igen… Veckan fick ett trevligt slut med utflykt runt ön för eleverna i åk 3-9. De yngre barnen var på stranden och fick berättat och visat för sig hur en riktig ”sandslottskonstnär” – Mattias Larsson – bygger i sand.

Veckans gymnastiklektioner i form av volleyboll har vi Henrik och Heidi att tacka för.

Det är verkligen sååå uppskattat av oss alla att föräldrar och andra goa människor kan tänka sig att på olika sätt berika verksamheten – tusen tack.

Den här veckan har vi fått lära känna nya kompisar: Josefin i åk 9, Simon i åk 1, Adam i förskoleklassen, Lucas & Love i förskolan. Nya v.4 är Sofie i förskoleklass och hennes systrar Ida & Marie som skall gå i förskolan.

Noah och hans familj har lämnat Koh Lanta för Kuala Lumpur, vi hoppas att de får det riktigt bra där och att de kommer tillbaks till Thailand så småningom.

Glöm inte att nu på tisdag är det föräldrarmöte 18.00-19.00 på skolan – välkomna.

Nästa vecka kommer vi under fredagen 26/1 att ha en ”samarbetsdag” på stranden. Den här dagen kommer vi att sluta kl.13.00, detta gäller alla.

Eftersom vi blir fler i förskolan så får vi tillskott på personalfronten Frida och Hanna kommer att dela på tjänsten som barnskötare. Hanna är samtidigt en stor tillgång i franska språkval och Frida kommer att hålla i bildlektionerna för åk 1-9.

Tack alla mysiga barn, föräldrar och toppen bra lärare för den här veckan!
Helena