Vecka 22 2015

Förskolan Fjärilen

Hela veckan har vi övat sånger och förberett inför skolavslutningen. Vi har skapat våra egna blomsterkransar som vi hade ha på fredagen.

I tisdags träffade vi den andra svenska skolan, Sanuk, på stranden. Vi spelade brännboll tillsammans i blandande lag och efter det badade vi i poolen på Southern Lanta och åt frukt. Det var en förmiddag med trevlig laganda.

På skolavslutningen sjöng vi glada sommarvisor och hade ett ukuleleuppträdande. Eleverna och pedagogerna avtackades i Salan. Efter sång och avtackning åt vi god lunch tillsammans och därefter fick vi efterrätt. Det bjöds på glass och muffins.

Tack så mycket för ett lärorikt spännande år tillsammans med alla härlig elever och pedagoger på Lilla Svenska Skolan. Vi önskar alla familjer lycka till och en fin sommar! Hoppas vi ses snart igen!

Ha ett underbart sommarlov!

Lill och Sharon

1-4:an Hajen

Vi har haft en underbar sista vecka. I tisdags spelade vi brännboll tillsammans med Sanukskolan nere på stranden. Det var extra roligt för det var faktiskt många som aldrig hade spelat brännboll tidigare. Vi körde mixade lag från båda skolor, från förskolan till högstadiet, elever och pedagoger och till och med en förälder. Efteråt skuttade vi upp till Sanuks pool, badade, åt frukt och myste. En strålande avslutning på läsåret med så många goa kompisar.

Idag har vi haft en stämningsfull och fin skolavslutning med sång, avtackningar och väldigt god mat i vår vackra sala som alla elever har varit med och smyckat.

Jag vill tacka ödmjukast för ett fantastiskt, magiskt, lärorikt, roligt, spännande läsår med så oändligt många härliga nya bekantskaper. Verkligheten har överträffat alla förväntningar med råge, alla dessa fantastiska möten bär jag med mig för alltid.

En underbar sommar önskar jag er alla!

Linda 

5-9:an Kokosnöten

Sista skolveckan är över och sommarlovet är här!

Vi har i veckan avslutat påbörjade arbeten och knutit ihop lösa trådar och färdigställt våra kransar till skolavslutningen. Grej of the Day var Mors Dag, och eleverna fick ledtråden Matriarkens dygn.

Veckan började med ännu en engelskdag och filmen Good Will Hunting och diskuterade och skrev om den. På tisdagen spelade vi brännboll tillsammans med Sanuk-skolan och badade med dem efter det. Tack för en mysig förmiddag.

Varje dag övade vi på sångerna som framfördes på fredagens skolavslutning, då hela skolan tackades av i Salan. Vi åt lunch och fikade tillsammans med allas familjer innan det var dags att skiljas åt inför allas resor tillbaka hem till Sverige.

Tack för ett härligt läsår!

Olof