Vecka 21 2007

Veckan som var

Så var det bara 4 elever kvar. Vi sa hej då till Max i onsdags. Det kommer att bli tomt efter honom. Det blev en liten fest i samband med avskedet, för Max bjöd på Coca Cola och munkar. MUMS!!!

Skolarbetet fortgår in i det sista. Barnen har klarat av sina kärnämnen svenska, matte och engelska med råge, men vi kämpar på med problemlösning, praktisk matte, läsning och fria berättelser.
Vi läser och pratar också om forntiden. Det är intressant och spännande!

 

Barnen förbereder också avslutningen genom att göra ett sånghäfte till varje familj. Vi skriver och illustrerar de sånger vi ska sjunga tillsammans med föräldrarna. Så klara strupen alla mammor och pappor!

 

Eftersom det är mycket varmt just nu (var är regnet någonstans?), var vi och badade i poolen på Southern Lanta i tisdags och i torsdags.

 

Kommande vecka

På tisdag den 29/5 vet vi säkert att vi går till en pool och badar om det inte regnar.

Avslutningen är på onsdag. Barnen börjar som vanligt klockan 9,00 och alla föräldrar är välkomna på lunch i salan klockan 11,30. Vi är klara ca 12,30.

Eftersom det här är det sista veckobrevet, vill vi tacka alla underbara barn, föräldrar, kollegor och ledning för att ni gjort detta första läsår till ett så spännande, engagerande, mysigt, intressant och roligt år.

 

TACK!!!

 

Vi hoppas att ni får en härlig sommar!

Elisabeth och Frida