Vecka 19 2007

Som ni vet har det varit en regnig vecka. Barnen är som vanligt tåliga trots både väder och byggarbetsplatserna som låter runt skolan.

Vi höll, trots regnet, hoppet uppe för att kunna genomföra vår båttur under torsdagen. Torsdag morgons väder gjorde dock att det blev ett lätt beslut. Vi fick ställa in. Som ni vet åkte vi istället iväg till varma källorna och Crystal pond (Sa Morakot) på fastlandet. Det blev en riktig Thai utflykt med fullastad öppen bil. Det kändes kul att få åka till ett ställe som inte så många turister får se. Ingen av barnen hade varit där tidigare. Vi hade en härlig avslutning med bad och bergrutschkana i Crystal pond.

Tack för all hjälp från våra trevliga föräldrar!

Den här veckan har vi börjat med ett stort bildprojekt där hela skolan är med. Vi gör en bild av Koh Lanta som vi ser det. Fantasin är på topp! Barnen ritar, målar, klipper och klistrar. Det ska bli jättespännande att se slutresultatet.

Kommande vecka

Nästa vecka är en vanlig skolvecka. Vi säger tyvärr Hej Då till Matilda på måndag.
Idrotten nästa vecka är på torsdagen. Vi avvaktar som vanligt väder och vind men träffas klockan 9,00 på skolan. Ta med badkläder!

Hoppas att ni alla får en bra helg!!!!

Elisabeth och Frida