Vecka 18 2007

Veckan som var

Vi har haft en engelsk-inspirerad vecka. I måndags började ju Lina i nollan och eftersom hon pratar engelska med oss, har vi alla fått använda den engelska vi kan. Kul och nyttigt! Vi förvånas över hur mycket barnen kan och förstår.

Vi har börjat tänka lite på det kommande sommarlovet. Vi har sjungit svenska sommarvisor. Barnen kan redan många, men vi hoppas kunna tillföra någon eller några nya. Vi får väl se på avslutningen!

Vi är glada över, att vi hade 100-procentig anslutning på vårt lilla föräldramöte i tisdags.Annelies förslag (tack för det) om utflykt i longtailbåt och någon ö, som vi kanske inte besökt tidigare, välkomnades ju av alla. Om bara vädret tillåter räknar vi med att det ska bli av på torsdag (10/5).

Mera information kommer i veckan.

 

Idrotten

Christian, Alexanders pappa, fixade så att vi fick komma till thaiboxningen igen. Efter lite strul med transporten, som inte kom, bar det av i morse (fredag). Det är en liten behändig skola vi har!

Det var härligt och roligt att se alla elever gå in för träningen och göra sitt bästa, alla på sin nivå! Tränarna tar verkligen hand om dem på ett mycket bra sätt. Barnen tyckte det var kul, men många tyckte det var jobbigare än de tänkt sig. Bra att få kämpa, tycker vi vuxna, som inte deltog(men kanske ville?)

Tack Christian för ett mycket trevligt initiativ!!

 

Kommande vecka

Veckan som kommer blir helt vanlig förutom eventuell utflykt. Håll tummarna för bra väder!!!

 

Ha en bra helg!

 

Elisabeth och Frida