Vecka 13 2007

Ber om ursäkt för ett ganska försenat veckobrev vilket beror på att jag har varit och är sjuk och veckobrev hamna en bit ner på priolistan – sorry. Vill i samma veva rikta ett stort tack till alla goa människor på skolan som har ställt upp i veckan så jag kunnat kurera mig – ni är verkligen toppen!

 

1-2:AN + 3-4:AN = 1-4:AN

Från och med denna vecka har elever från 1-2:an och 3-4:an gått ihop och bildat en 1-4:a med Elisabeth som klassföreståndare.

 

IDROTT MED SANUKS SEMESTERSKOLA

I tisdags spelade åk 3-9 brännboll med elever ifrån Lanta Sanuks semesterskola i åk f-9. Detta var uppskattat av alla och något som jag hoppas att vi får tillfälle att göra om fler gånger nästa läsår.

 

AVSLUTNING

Under onsdagen hade vi avslutning för en stor grupp barn samtidigt som ”plastorkestern” dvs. åk 1-2 med hjälp av Emanuel i åk 3framförde ett musikstycke med egentillverkade instrument. Instrumenten tillverkades under plastprojektet – det hade ni gjort jättebra.

 

VERNISSAGE & AVSLUTNING PÅ DAGIS

I fredags var det avslutning på dagis med fika eftersom detta var det ursprungliga datumet som dagis skulle stänga, även om nu dagis fortsätter lite till med föräldrars hjälp.

 

Mellan 13.30-14.30 hölls vernissagen ”Recycle Recreation Resort” i salan med bål och mingel bland alla fina alsters. Utställningen innehöll alltifrån leksaker till klädkreationer. Vi är verkligen tacksamma för att Mattias Larsson (Emilia och Leonas Pappa) ville sätta igång det här projektet på skolan. Det har varit väldigt värdefullt att miljöperspektivet har väckts bland oss alla och så har det varit fantastiskt att se all kreativitet!!!!!

Se också bilderna tagna av Nadja Ekman.

 

DET BLIR TOMT UTAN ER…

Lena Hägle och Helen Myslek gör sin sista arbetsdag på onsdag. Båda ”tjejerna” har varit en stor tillgång för skolan – de är underbara personligheter och duktiga pedagoger. Det kommer att bli sååå tomt utan er både på skolan och på fritiden, men vi räknar med att ni kommer tillbaks till oss så småningom?! Hoppas att ni får det bra i Sverige – vi ses.

 

PÅSKLOV

Från och med torsdagen den 5:e april tar vi påsklov och så ses vi tisdagen den 10:e igen.

 

HA EN BRA VECKA & ETT HÄRLIGT PÅSKLOV, VEM VET VI KANSKE SES I BLÅKULLA…….

 

Helena