Vecka 12 2007

Ja nu krymper skolan dag för dag, självklart vemodigt men vi hoppas och tror att vi träffas igen – antar att det är våren i Sverige som drar. I tisdags var det vårdagjämning i Svedala och nu på söndag är det våffeldagen (fast det kan man ju fira i Thailand också). På söndag ändrar vårat gamla hemland till sommartid – då blir tidsskillnaden 5 timmar, kanske något att tänka på vid telefonkontakt och dyl? Här i Thailand har ”sommaren” kommit längre och många av skolbarnen (beroende på var i landet de bor) har ”sommarlov” och börjar i mitten av maj igen.

 

UTFLYKT & FESTDAG

Förra fredagens utflykt till Koh Bobo var en lyckad dag med sol, bad, umgänge och lekar mm. Ett stort tack till de föräldrar som var med!!!
De yngre barnen hade en festlig dag på skolan med sagopromenad, lekar, pannkakor i salan, glass och godis mm.

RUGBY

Under v.11 fick åk 3-9 en idrottslektion i rugby av fd. landslagsspelaren Tomas ”Palle” Fahlström (Hugos pappa). Detta var väldigt uppskattat av både lärare och elever – vi hoppas att vi får ha dig som ”lärare” igen nästa år!!! TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR HJÄLPEN!

*På hemsidan finns nu också bilder från utflykten och rugbyn.

 

VI SAKNAR ER REDAN

I tisdags gjorde Lena Argus och Helena Samuelsson sin sista arbetsdag på Lilla Svenska Skolan och i fredags slutade Anna Nilsson (för det här läsåret?). Vi har haft mycket roligt ihop på skolan och på fritiden. Alla tre har gjort ett fantastiskt jobb och varit/är väldigt omtyckta av alla oss på och runt skolan. Hoppas att ni får det bra hemma i Sverige och att vi träffas snart igen – ni fattas oss!!!!

ÅK 1-4

Som jag skrev i förra veckobrevet så kommer åk 3-4 att tillsammans med åk 1-2 bilda en 1-4:a. Ansvarig för klassen blir Elisabeth.

VI I FEMMAN

I onsdags bandades frågorna för Vi i femman via telefon. Den som representerar 5-6:an är Alisia Bandell – tv-programmet med inslaget från Lilla Svenska Skolan kommer att sändas v.21, 22 eller 23 kl. 18.30. SVT har lovat att återkomma när dom vet exakt.

Nästa vecka:

*    Elisabeth är ledig torsdag, fredag – vikarie är Helena Johansson
*    Torsdag och fredag arbetar förskolan och förskoleklassen tillsammans. Fröknar är Frida och Daniella Myslek.

TREVLIG HELG

Helena