Vecka 11 2007

Vi Visst är det härligt med värme, det är väl därför många utav oss är här, men jösses alltså… Tydligen har man även i Sverige ”rekordvarmt” även om det skiljer så där en 30 grader…

 

PÅSKLOV

För er som är kvar v.14 vill vi meddela att vi har förlängt påsklovet med ytterligare en dag – skärtorsdagen. OBS! Lovet sträcker sig alltså från 5 april till och med 9 april.

PLASTPROJEKT

Vi har den här veckan haft glädjen att ha Mattias Larsson (Emilia & Leonas pappa) hos oss. Mattias har tillsammans med våra elever påbörjat ett bildprojekt med plastflaskor och återvinning som utgångspunkt. Mattias kommer att finnas på skolan måndag, onsdag, torsdag under två veckor till. Tanken är att ”konstnärerna” så småningom skall presentera sina alster på ett eller annat sätt, men vi ber att få återkomma om detta…

VI I FEMMAN

Vi har fått en förfrågan om att delta i Vi i femman, dock inte som tävlande, utan som ”frågeställare”.  Frågorna kommer förmodligen att bandas via telefon den här veckan.

TACK FÖR OVÄRDERLIG HJÄLP

Vi vill passa på och tacka Mats Sahlén (Johan & Emmas pappa) som har varit till jättestor hjälp när det gäller våra datorer – vad skulle vi gjort utan dig – tusen tack!!!!

VATTEN

Nu när det är så extremt varmt (i torsdags var det 42 grader) så är det väldigt viktigt att man ser till att få i sig tillräckligt med vätska. Ett tips är också att ta vätskeersättning någon gång ibland (för er som är här länge) eftersom det mesta utav vattnet här helt saknar salter och mineraler.
Skicka också gärna med barnen nya vattenflaskor, de blir rätt ofräscha efter ett tag (annars kanske dom inte vill dricka för det).

HANNA

I fredags gjorde Hanna Hägle sin sista dag hos oss. Hanna har varit en verkligt stor tillgång både på dagis och i franskundervisningen och givetvis för skolan i stort. Vi hoppas att hon och mamma Lena (som arbetar några veckor till) kommer tillbaks till oss i framtiden. Tack för all hjälp Hanna – vi gillar dig!!

NÄSTA VECKA

*    Lena Argus och Helena Samuelsson gör sin sista dag på tisdag.
*    Frida & Helena Johansson kommer under v.12 & v.13 att arbeta med tillsammans med dagis och förskoleklass.
*    Anna gör sin sista dag på fredag. OBS! Från och med v.13 kommer de som nu går i åk 3-4 att gå tillsammans med åk 1-2. Ansvarig lärare för åk 1-4 blir Elisabeth.

HOPPAS ATT NI ALLA FÅR EN TREVLIG HELG
Helena