Två för en på Lilla Svenska Skolan

I ett samarbete mellan Lilla Svenska Skolan och Slow Down erbjuder vi skola och boende i mellansäsongen augusti till oktober och april till maj. Under perioden kan du boka en period och få lika mycket till, utan kostnad. Skola och boende bokas separat. Minimiperioden totalt inklusive gratisveckorna är 5 veckor.

För att få en jämnare fördelning vill vi stimulera fler att komma i låg- och mellansäsongen. Flygbolagen har ofta kampanjer med attraktiva priser och många restauranger har billigare lågsäsongsmenyer, vilket gör att totaltkostnaden blir under halva priset jämfört med under högsäsongen.

Vädret under hösten är ofta stabilt, även om det ibland förekommer regnskurar någon eller några dagar i rad eller enstaka skurar på eftermiddagarna. Många säger att man hinner med varandra i familjen bättre den här tiden, då allt är mycket lugnare. Alla har ett mer avstressat tempo och thailändarna har verkligen tid över för att lära känna dig.

Även om några restauranger stänger finns det många som är öppna året runt, så restaurangutbudet är mer än vad man hinner med. Vi som har varit här rekommenderar starkt den här perioden, då vi har haft en av de bästa tiderna i våra liv.